Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.
 
Danfoss
Menu

Stvaranje vrijednosti kroz kvalitetu električne energije

AiP   |   01.06.2017.

Poslovna ideja švedske tvrtke Comsys je pružiti klijentima globalnu podršku proizvodima i rješenjima u području kvalitete električne energije, otklanjanja smetnji, učinkovitijoj uporabi energije i primjeni tehnologije koja je prihvatljiva za održivi razvoj. Poslovni uspjeh se izgrađuje na mjerenjima, analizi kvalitete električne energije i rješenjima baziranima na ADF aktivnim filtrima.

Comsys AB, stvaratelj brenda ADF Power Tuning, razvija tehnologiju (aktivne filtre) koja se primjenjuje u nizu aplikacija, čime se omogućuje korisnicima uklanjanje smetnji u pogonu i međusobnog utjecaja uređaja, smanjenje potrošnje električne energije, duži životni vijek uređaja i zadovoljenje normi kao što su EN50160, IEEE519, G5/4 i EN61000-2-2.

S brendom ADF Power Tuning, Comsys AB želi postati vodeća tvrtka u području učinske elektronike u industrijskim aplikacijama. Proizvodnja je organizirana sa strateškim partnerom, a globalna mreža distributera osigurava prisutnost Comsysa u svakom dijelu svijeta.
Preuzimanje kataloga
Harmoničko izobličenje


Novosti

 
Potpisali smo ugovor s Končar-MES d.d.
 
Od 01.07.2020. smo i službeno ugovorni partner za područje Republike Hrvatske.
 
Na skladištu u Zagrebu imamo preko 130 frekvencijskih pretvarača.
 
Ove godine tvrtka Automatika i procesi d.o.o. obilježava 10 godina poslovanja.


Prijavite se na Danfoss Drives Newsletter